TAMINDŽIJA: POLICIJA SRPSKE - NAJORGANIZOVANIJA POLICIJSKA AGENCIJA U BiH | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

TAMINDŽIJA: POLICIJA SRPSKE - NAJORGANIZOVANIJA POLICIJSKA AGENCIJA U BiH

Izvor: SRNA | Datum:03.04.2024.

Zamjenik predsjednika Odbora za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske Ilija Taminidžija ocijenio je da je policija Srpske najorganizovanija policijska agencija u BiH.


Tamindžija je rekao Srni da institucije Srpske, maksimalno i u skladu sa svojim mogućnostima, obezbjeđuju tehničku opremljenost i materijalni položaj MUP-a i njegovih pripadnika.

"Velika zasluga za to što je policija Srpske opstala pripada aktuelnoj strukturi vlasti, a najviše predsjedniku Srpske Miloradu Dodiku", rekao je Tamindžija povodom Dana policije - 4. aprila.

On je podsjetio da je, poslije Srpske pravoslavne crkve, najveće povjerenje javnosti u policiju Srpske, čija je uloga da zaštiti i obezbijedi sigurnost svakom građaninu Republike Srpske.

Policija Republike Srpske formirana je 4. aprila 1992. godine i izvršna je institucija, operativni i istražni organ Ministarstva unutrašnjih poslova.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: