Promocija knjige kao slamka spasa | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Promocija knjige kao slamka spasa

Izvor: Herceg tv | Datum:03.04.2024.

Prvoaprilski golub nije odletio daleko, pa Narodni poslanik Nebojša Vukanović sa nekolicinom pristalica nastavlja da traži slamku spasa. Kako se bliže izbori njegova inspiracija biva sve bogatija, iako mnogi dolaze do zaključka da su njegovi postupci dobra šala i da zaista već možemo očekivati nešto korisno. Međutim, ništa od toga...

Malobrojne partijske istomišljenike instrukcije vode večeras pravo na promociju knjige Lazara Radana. Njegov mentor, u narodu već poznat kao 'korisni idiot' američke ambasade, kako ga je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik nazvao, nastavlja da se hvata za poslednji talas srpstva.

 S obzirom na to da su i Vukanović i Radan istoričari, nemilice se koristi prošlost naših predaka ne bi li se prikupio neki jeftini politički poen. Vukanović još nije uspio da iznjedri nijedno književno djelo, pa mu je dobrodošlo da iskoristi Radana koji je jedan od nažalost eksploatisanih perspektivnih mladih ljudi, koji služi za postizanje ličnih ciljeva lažnog patriote i borca za slobodu. Vukanovićev trud da izmijeni odavno narušen ugled i razočarenje naroda iz Republike Srpske nije urodio plodom. Sudeći po mišljenju naroda od toga nema ništa jer građanima ove zemlje treba ozbiljan predstavnik, a ne režiser svog rijalitija. 

Nadamo se da će Vukanović neki primjerak knjige sa posvetom poslati svojim mentorima iz Amerike, s obzirom na to koliko ga plaćaju.

Herceg RTV i ostali mediji će Vukanoviću, pretpostavljamo, opet biti krivci što mu se, kako on kaže crta meta na čelo, želeći da napravi žrtvu od sebe i svoje porodice. Opet bezuspješno...


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: