Podrška izgradnji parohijskog doma u Ljubinju i crkve Svetog Save u Bileći | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Podrška izgradnji parohijskog doma u Ljubinju i crkve Svetog Save u Bileći

Izvor: ERS | Datum:09.04.2024.

MH „Elektroprivreda Republike Srpske“, Matično preduzeće a.d. Trebinje podržaće završetak radova na crkvi Svetog Save u Bileći, kao i izgradnju Parohijskog doma u Ljubinju.

Generalni direktor MH „ERS“ , Luka Petrović sastao se danas u prostorijama Elektroprivrede Srpske sa sveštenikom Ratkom Zubcem iz Ljubinja, te predstavnicima Crkvenog odbora Markom Gordićem i Milošem Budimčićem koji su ga upoznali sa projektom izgradnje parohijskog doma u ovoj opštini, te problemima na koje su naišli, a od kojih je najvažniji nedostak finansijskih sredstava.

Petrović je istakao da je ERS i ranije pomagala izgradnju brojnih vjerskih objekata, te da će tim putem i nastaviti, i da mogu očekivati podršku kompanije.
Podrška stiže i za završetak radova na crkvi Svetog Save u Bileći.
Generalni direktor MH „ERS“, danas je razgovarao i sa delegacijom iz ove opštine, sveštenikom Nebojšom Kolovićem i predstavnicima Cekvenog odbora Dragom Vučićem i Nenadom Vukojem.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: