Puna podrška Gradske uprave Boračkoj organizaciji | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Puna podrška Gradske uprave Boračkoj organizaciji

Izvor: SRNA | Datum:10.04.2024.

 

Rukovodstvo grada Trebinja prihvatilo je planirane aktivnosti gradske Boračke organizacije uz obećanje da će podržati njihovo sprovođenje, saopšteno je iz Boračke organizacije.

Akcenat u planu rada stavljen je na rješavanje pitanja zapošljavanja djece poginulih boraca, te izradu karte prioriteta za pomoć borcima i ratnim vojnim invalidima po mjesnim boračkim organizacijama sa određenim jasnim rokovima.

Rukovodstvo Boračke organizacije upoznalo je gradonačelnika Trebinja Mirka Ćurića, direktora "Elektroprivrede Republike Srpske" Luku Petrovića i načelnika gradskog Odjeljenja za boračko-invalidsku zaštitu Miodraga Novokmeta o planu i programu aktivnosti za ovu godinu.

Predsjedništvo gradske Boračke organizacije Trebinje zahvalilo je Gradskoj upravi i Petroviću za dosadašnju saradnju i izrazilo nadu da će biti unaprijeđena.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: