Iz cijele Srpske građani idu u Banjaluku na miting ''Srpska te zove''; Autobusi stižu iz Trebinja, Vlasenice, Zvorniika... (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Iz cijele Srpske građani idu u Banjaluku na miting ''Srpska te zove''; Autobusi stižu iz Trebinja, Vlasenice, Zvorniika... (VIDEO)

Izvor: rtrs | Foto: Trebinjci organizovano krenuli na miting podrške "Srpska te zove"Foto: RTRS | Datum:18.04.2024.

Iz cijele Republike Srpske građani su krenuli u Banjaluku na Trg Krajine na veliki narodni miting "Srpska te zove". Autobusi stižu iz Trebinja, Bratunca, Vlasenice...
 

Oko 350 Vlaseničana organizovano je krenulo u Banjaluku na Trg Krajine, da podrže skup "Srpska te zove".

Jutros su krenuli i građani Bratunca, kao i Trebinja.

Četiri autobusa krenula su iz kruga bivše kasarne iz Trebinja. Među putnicima nekadašnji borci, ratni vojni invalidi, omladina, ali i penzioneri. Nije im kažu teško putovati osam sati u jednom pravcu jer Srpska zove.

Sa građanima je i gradonačelnik Mirko Ćurić, a građani nose transparente "Trebinjci brane otadžbinu".

Članovi boračkih udruženja i organizacija proisteklih iz Odbrambeno-otadžbinskog rata i drugi građani Zvornika krenuli su u Banjaluku na veliki miting "Srpska te zove".

Sa Autobuske stanice Zvornik krenulo je 12 autobusa i veliki broj automobila.

Sa Zvorničanima su krenuli i gradonačelnik i zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović i Miloš Tomić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: