Vuk Janković republički prvak i u matematici | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Vuk Janković republički prvak i u matematici

Izvor: Trebinje Live | Foto: Trebinje Live | Datum:21.04.2024.

Nakon što je postao republički prvak iz fizike u konkurenciji prvih razreda, osvojio treće mjesto u Republici iz informatike (na ovom takmičenju nema nivoa već se zajedno takmiče učenici od prvog do četvrtog razreda), učenik prvog razreda Gimnazije "Jovan Dučić" Vuk Janković postao je republički prvak iz matematike u konkurenciji prvih razreda.

 

 

Veoma dobre rezultate na ovom takmičenju u konkurenciji drugih i trećih razreda postigli su učenici Gimnazije "Jovan Dučić" Momčilo Ćaćić i Andrija Rikalo.

 

Takmičenje je održano u Doboju u Gimnaziji "Jovan DučićNakon što je postao republički prvak iz fizike u konkurenciji prvih razreda, osvojio treće mjesto u Republici iz informatike (na ovom takmičenju nema nivoa već se zajedno takmiče učenici od prvog do četvrtog razreda), učenik prvog razreda Gimnazije "Jovan Dučić" Vuk Janković postao je republički prvak iz matematike u konkurenciji prvih razreda.

 

Veoma dobre rezultate na ovom takmičenju u konkurenciji drugih i trećih razreda postigli su učenici Gimnazije "Jovan Dučić" Momčilo Ćaćić i Andrija Rikalo.

 

Takmičenje je održano u Doboju u Gimnaziji "Jovan Dučić".

 

 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: