Dodik: Srpska i Rusija se poštuju i ne miješaju u poslove drugih zemalja | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Dodik: Srpska i Rusija se poštuju i ne miješaju u poslove drugih zemalja

Izvor: RTRS | Datum:25.04.2024.

Predsjednik republike Srpske Milorad Dodik prisustvovao je sinoć svečanoj večeri koja je upriličena za predstavnike zemalja učesnica Međunarodnog bezbjednosnog foruma u Sankt Peterburgu.

Dodik se zahvalio sekretaru Savjeta bezbjednosti Ruske Federacije Nikolaju Patruševu na gostoprimstvu i podršci.

- Okupili smo se ovdje da pokažemo da smo zajedno, da smo braća i sestre i da smo za mir. Da se poštujemo i da ne želimo nikome zlo - istakao je Dodik u obraćanju.

On je dodao da je na prethodno održanom sastanku pokazano "da se na ovoj strani svijeta se njeguju najbolji odnosi, odnosi uvažavanja i nemiješanja u poslove drugih zemalja".

Dodik je svim prisutnim poželio sve najbolje i izrazio uvjerenje da će se vidjeti i sljedeće godine.

Predsjednik Srpske prethodnih dana učestvovao je na bezbjednosnom forumu na kojem je imao priliku da prikaže činjenicu, da se različiti metodi specijalnog hibridnog rata, uporno koriste protiv Srpske i Srbije, čitavog srpskog naroda, sa jasnom tendencijom da se nastavi dalje sa otimanjem teritorije.


 
 


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: