Na Banjevcima uhvaćena zmija duža od dva metra, Mišo Pamučina ponovo pritekao u pomoć (Foto) | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na Banjevcima uhvaćena zmija duža od dva metra, Mišo Pamučina ponovo pritekao u pomoć (Foto)

Izvor: TrebinjeLive | Datum:24.05.2024.

Radnik Javne ustanove "Ekologija i bezbjednost" Mišo Pamučina danas je uspio da uhvati zmiju dugu više od dva metra u trebinjskom naselju Banjevci, a zatim je pustio na lokalitet van grada.

Pamučina kaže da je dobio poziv da hitno dođe u Banjevce, gdje je jedna naša sugrađanka ugledala veliku zmiju, kojoj, kako je tvrdila, nije bilo kraja, koliko je duga.

"Došao sam na Banjevce sa još jednim kolegom i tamo smo zatekli baš veliku zmiju. Slomila mi je hvataljku, šest puta mi je pobjegla, ali smo na kraju uspjeli da je savladamo", rekao je Pamučina.

On je istakao da je zmija bila veoma agresivna te da nije u pitanju otrovnica.

"Iako nije bila u pitanju otrovnica, žena se veoma uznemirila jer je zmija veoma duga. Nakon što smo je uhvatili, zmiju smo pustili na jedan lokalitet van grada, gdje nema ljudi i kuća", naveo je Pamučina.

Prema njegovim riječima, samo tokom maja imao je više od 20 interevencija zbog zmija, ali nijedna nije bila otrovnica.

"Ovo je veoma stresan posao, ali koliko mogu izađem ljudima u susret. Nije lako odgovoriti na sve pozive ljudi, zovi i ovi iz grada, ali i oni sa sela", poručio je Pamučina.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: