Ćurić razočaran donesenom odlukom o usvajanju Rezolucije o Srebrenici | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Ćurić razočaran donesenom odlukom o usvajanju Rezolucije o Srebrenici

Izvor: Herceg tv | Datum:24.05.2024.

Gostujući u Vijestima Herceg televizije, gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić govorio je o akutelnim desavanjima u našem gradu a između ostalog i o usvojenoj Rezoluciji o Srebrenici.

Gradonačelnik Ćurić kaže da se desilo nešto što nikako nije smjelo, te da je siguran da je ovakav epilog dešavanja bio unaprijed osmišljen.

Podsjetio je da je prethodnih dana na brojne država vršen pritisak i ucijene, kako bi ostvarili svoj intetes i izglasali Rezoluciju po svaku cijenu. Kao najveći apsurd ističe činjenicu da je Rezoluciju predlozila Njemačka . " Ova dešavanja nas navode da razmislimo i da se zapitamo u kakvom to svijetu živimo " ističe Ćurić. Ovaj događaj je samo pojačao strahove koje srpski narod ima, i koje je imao prije donošenja odluke o proglašenju 11. jula kao Međunarodnog dana sjećanja i obilježavanja genocida 1995. godine u Srebrenice.

U ovako teškim trenucima najvažnije da budemo složni jer ćemo samo tako da odolimo iskušenjima koje nam nameću države koje su glasanjem za Rezoluciju dokazale da ne žele dobro srpskom narodu, zaključuje Ćurić.


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: