Na dnevnom redu izvještaji javnih ustanova i inspekcijskih službi | Herceg Televizija Trebinje

Društvo

Na dnevnom redu izvještaji javnih ustanova i inspekcijskih službi

Datum:24.02.2015.

Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nevesinje koja je zakazana za petak, 27. februara  program rada i poslovanja za tekuću godinu predstaviće direktori javnih ustanova čiji je osnivač Opština Nevesinje. Odbornici će razmatrati i izvještaje o radu  inspekcijskih službi i komunalne policije u 2014. godini.

Na dnevnom redu ponovo će se naći Prijedlog rješenja o imenovanju potpredsjednika Opštinskog parlamenta, pošto na prethodnoj sjednici predloženi kandidati nisu dobili potreban broj glasova.

Odbornici bi trebalo da utvrde visinu boravišne takse na području opštine i donesu nekoliko odluka koje je u formi prijeloga pripremilo Opštinsko odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno – komunalne poslove.

Na dnevnom redu sjednice su  i Izvještaj o ostvarenju programa rada Skupštine opštine i  Program rada Štaba civilne zaštite za 2015. godinu.

Izvor: Radio Nevesinje


Kategorija: Društvo

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: