Sastanak Savjeta manifestacije 'Trebinjsko kulturno ljeto' | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Kultura

Sastanak Savjeta manifestacije 'Trebinjsko kulturno ljeto'

Izvor: Grad Trebinje | Datum:02.03.2019.

U Gradskoj upravi je održan sastanak Savjeta manifestacije „Trebinjsko kulturno ljeto“, kojim je predsjedavao predsjednik Savjeta, gradonačelnik Mirko Ćurić.

Na sastanku Savjeta raspravljalo se o kandidovanju kulturnih događaja koji će biti uključeni u manifestaciju „Trebinjsko kulturno ljeto 2019“, i koji će svojim sadržajem biti u skladu sa najvišim umjetničkim dometima.

Manifestacije koje su kandidovane za zvaničan program „Trebinjskog kulturnog ljeta“ pripadaju različitim oblastima umjetnosti, jer se vodilo računa o podjednakoj zastupljenosti svih sfera interesovanja za sve starosne grupe publike, kako domaće, tako i posjetilaca grada.

Imajući u vidu ulogu „Trebinjskog kulturnog ljeta“ u doprinosu  razvoja kulture u gradu, pa i šire, Grad  Trebinje, teži daljem unapređivanju i obogaćivanju ove centralne kulturne manifestacije grada Trebinja.


Kategorija: Kultura

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: