Nevesinjski 'LETS DENS' osvojio 25 medalja na državnom prvenstvu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nevesinjski 'LETS DENS' osvojio 25 medalja na državnom prvenstvu

Izvor: Radio Nevesinje | Datum:19.03.2018.

Plesni klub „Lets dens“ iz Nevesinja osvojio je 25 medalja na državnom prvenstvu u čirlidingu koje je juče održano u Bileći.

Nevesinjski plesači i plesačice okitili su se sa 13 zlatnih, devet srebrnih i tri bronzana odličja. Sa ovim rezultatima nevesinjski klub izborio je plasman na Evropsko prvenstvo koje će biti održano u Finskoj.

Glavni trener u „Lets densu“ Saša Brenjo kaže da je ponosna na članove nevesinjskog kluba koji su u Bileći pokazali kvalitet što najbolje potvrđuje podatak da je od 28 izvedenih koreografija, 25 nagrađeno medaljama.

„Ol star“ titulu ove godine osvojio je Čirliding klub „Široki“, a „Performans čir“ pripala je Plesnom i čirliding klubu „Vi dens“ iz Gacka.

Organizatori takmičenja bili su Čirliding savez BiH i Plesni klub „Heo“ iz Bileće. Učestvovalo je preko 1.000 takmičara iz Mostara, Posušja, Gruda, Ljubuškog, Gacka, Bileće i Nevesinja.
 
 
 
 
 


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: