Najuspješnija sezona od osnivanja AK 'Trebinje': Brojne medalje u završnici sezone | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Najuspješnija sezona od osnivanja AK 'Trebinje': Brojne medalje u završnici sezone

Izvor: Herceg TV | Datum:30.09.2018.

Na posljednjem prvenstvu Republike Srpske u ovoj godini, održanom u Banjaluci, u konkurenciji pionira/ki  atletičari AK "Trebinje" ostvarili su zapažene rezultate.


Zlatne medalje osvojili su Marko Šuković u skoku u vis, Jelena Šaraba, Sara Tomić, Kristina Grujičić i Anđela Radanović u štafeti 4X100 metara.
Bronzane medalje pripale su Lani Lojović u skoku u vis, Marku Šukoviću u bacanju koplja i Sari Tomić u trci na 300 metara.
"Uspjeh je veći obzirom da su skoro svi naši takmičari koji su nastupili na ovom Prvenstvu još uvijek mlađi pioniri i da su dobre rezultate i plasmane ostvarili u starijoj uzrasnoj kategoriji", kažu iz ovog sportskog kolektiva..
Istog dana, na Međunarodnom mitingu dječije atletike održanom u Baru, najmlađi atletičari takmičili su se u tri discipline: poligon 60m, 60m prepone i skok u dalj, pojedinačno ili kao troboj.
Dominantna je bila Mara Nožica, pobijedivši u sve tri discipline, za šta je dobila tri zlatne medalje kao i pehar za najbolju takmičarku 2010. godište.
U istoj kategoriji Hristina Crnogorac osvojila je srebrnu medalju u skoku u dalj i bronzanu u trci na 60m prepone.
U konkurenciji dječaka 2010. godište Damjan Bokun osvojio je dvije srebrne medalje u disciplinama poligon 60m i 60m prepone.
Anja Mumalo bila je treća u dvije discipline: poligon 60m i skok u dalj u konkurenciji djevojčica 2009. godište.
Emilija Pikić osvojila je srebrnu medalju u disciplini poligon 60m u konkurenciji cicibanki rođenih 2007. godine.
"Ovim takmičenjima stavili smo tačku na ovogodišnju sezonu, najuspješniju od osnivanja Kluba", s ponosom ističi uz AK "Trebinje".


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: