KMF Leotar upisao važnu pobjedu na domaćem terenu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

KMF Leotar upisao važnu pobjedu na domaćem terenu

Izvor: Hercegovina promo | Datum:18.11.2018.

Igrači KMF Leotara danas su došli do druge uzastopne pobjede na domaćem terenu, savladavši rezultatom 2:1, (2:0) ekipu Kaskade iz Gračanice. U utakmici punoj tempa i dobre igre posebno se istakao sidraš Leotara Miljan Vico, koji je sa dva gola u periodu od 10. do 13. minuta i riješio ovaj susret.

Leotar je bio oslabljen neigranjem novog pojačanja Brazilca Luisa, te Nemanje Čečura motora ove ekipe, što ovoj pobjedi dodatno daje na značaju. Ekipa koju sa klupe predvodi Dragan Spaić, u drugom je poluvremenu počela prerano da čuva rezultat, što ih je koštalo gola Mujanovića u 32. minutu.

Bila je to tvrda utakmica, i sjajna prilika za trebinjsku publiku da vidi mlade snage Leotara kako se bore u najvišem rangu BH futsala. Dodajmo još da je Srđan Sulver, treći golman ove ekipe koji je prethodnu domaću utakmicu bio fantastičan, takođe bio van konkurencije za tim, zbog kartona, baš kao i pomenuti Čečur.

Igrač utakmice Miljan Vico na kraju susreta je rekao:

Bila je ovo teška utakmica, a pobjeda na domaćem terenu nam puno znači. Imali smo par pehova ove sezone, ali sada stvari polako dolaze na svoje mjesto. KMF Leotar je stabilan premijerligaš, te sam siguran da ćemo u nastavku sezone igrati još bolje, budući da smo imali problema sa realizacijom, koju sada rješavamo“, istakao je Vico.

KMF LEOTAR – MNK KASKADA 2:1 (2:0)

Dvorana Miloš Mrdić, Trebinje

Gledalaca: 80

Sudije: Alem Bajrović (Sarajevo) i Amar Macić (Mostar)

Strijelci: 1:0 Vico 11, 2:0 Vico 13, 2:1 Mujanović 32

Žuti kartoni: –

Leotar: Šarenac, Andrić, Zečević, Vico, Šešelj, Miljković, Milošević, Milojević, Savić, Džudža

Kaskada: Kakeš, Džinić, Gazibegović, Mujanović, Džindić, Spahić, Gemić


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: