Leotar pobjedom protiv Kozare pobjegao za začelja | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leotar pobjedom protiv Kozare pobjegao za začelja

Izvor: Radio Trebinje | Datum:31.08.2015.

Fudbaleri Leotara pobijedili su u subotu na „Policama“ ekipu Kozare iz Gradiške rezultatom 2-1, u utakmici 4. kola Prve fudbalske lige RS.


Do prve ovosezonske pobjede Trebinjci su stigli golovima Stefana Deretića u 40. i Milorada Cimirota u 68. minuti – iz jedanaesterca koji je dosuđen nakon igranja rukom u kaznenom prostoru ekipe iz Gradiške.

Pogodak za Kozaru, koji je gostima obećavao podjelu bodova u Trebinju, postigao je Dejan Glišić u 56. minuti.

U meču protiv Kozare u dresu Leotara debitovao je Dragan Cicović, koji je prošlu sezonu igrao u dalekom Mjanmaru, kao i povratnik među plavo-bijele Savo Andrić. U klub sa „Polica“ vratio se i Bojan Zoranović, koji bi trebalo da predvodi napad Trebinjaca već od narednog kola protiv Sutjeske u Foči.

„Teška, ali važna pobjeda. Dobrom igrom, frenetičnom borbom i zalaganjem uspjeli smo da osvojimo ta tri boda, koja nas uvode u mirnu luku pored nastavak prvenstva. Najprije nas čeka teško gostovanje u Foči, ali ćemo u napadu biti jači za Zoranovića, a i Cicović se pokazao kao kapitalno pojačanje. Nadam se da ćemo u narednom periodu još više uraditi na konsolidaciji tima i da nas čekaju još bolji rezultati“, rekao je nakon utakmice šef stručnog štaba Leotara Rajko Mičeta.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: