Mladost posle jedanaesteraca eliminisala Kozaru iz Kupa Republike Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Mladost posle jedanaesteraca eliminisala Kozaru iz Kupa Republike Srpske

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:15.10.2015.

Fudbaleri Mladosti su u utakmici 1/8 finala Kupa Republike Srpske bili domaćini prvoligašu ekipi FK „Kozare“ iz Gradiške i posle boljeg izvođenja jedanaesteraca 6:4 nakon što je u regularnom dijelu rezultat bio 2:2, ostvarili plasman u četvrtinu finala Kupa Republike Srpske.


Bila je to jedna potpuno otvorena igra oba rivala i veoma dobra igra domaćih za razliku od nekih utakmica u prvenstvu. Ekipa Mladosti iako drugoligaš pružila je dostojan otpor renomiranom protivniku iz Gradiške. Rezultat dobre igre su dva postignuta pogotka i vođstvo od 2:0. U 26 minutu igrač domaćih Rajko Komnenić šutirao je i postigao evro gol sa oko 20 metara, a za 2:0 pogodio je Milan Topalović u 56 minutu igre. U nastavku igre gosti su krenuli na sve ili ništa i pogodcima Ilije Kovačevića u 68 minutu i autogolom Dejana Loza u 76 minutu izjednačili rezultat na 2:2. Do kraja utakmice rezultat je ostao nepromijenjen a za plasman u nastavak takmičenja izvodili su se penali.

Sa bijele tačke za domaćina golove su postigli: Komnenić, Goranović, Petković i Salatić a za goste iz Gradiške: Majdanac i Popović, udarac Bunića golman Guzina je odbranio a Vukajlović je promašio gol.

Fudbaleri Mladosti su ovom pobjedom izborili plasman u 1/8 finala KUP-a RS, sa ekipama Radnika (Bijeljina),Mladosti (Velika obarska),Vlasenice (Vlasenica), Karanovca (Banja Luka), Proletera (Teslić), Slobode (Novi Grad) i pobjednika susreta Drina (Zvornik) Borac (Banja Luka).


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: