REMI ZA KRAJ JESENI: LEO poveo 7:1 da bi u posljednjim sekundama „iščupao“ bod | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

REMI ZA KRAJ JESENI: LEO poveo 7:1 da bi u posljednjim sekundama „iščupao“ bod

Izvor: radio trebinje | Datum:17.12.2019.

Rukometaši „Leotara“ odigrali su večeras pred svojim navijačima neriješeno 32:32 protiv brčanske „Lokomotive“ u susretu 15-og, posljednjeg kola jesenjeg dijela šampionata u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Protiv vrlo neugodne ekipe iz Brčkog, koja je prije ovog susreta držala visoku 4. poziciju na tabeli, domaći su briljantno otvorili utakmicu – poveli sa 7:1, a na poluvrijeme otišli sa vođstvom 17:13.

Od 33. do 40. minuta susreta gosti prave seriju 7:1, a na semaforu je 19:21 za „Lokomotivu“. Preostalih 20 minuta susreta rivali su se smjenjivali u vođstvu, a u samoj završnici bolje su se snašli gosti koji su u posljednjoj minuti imali dva gola prednosti – 32:30.

„Leotar“ je uspio da smanji na gol zaostatka, a pred Brčacima nije bio težak zadatak - da za pun bodovni plijen iz Trebinja posljednjih 14 sekundi zadrže loptu u svom posjedu.

Međutim, nakon presinga domaćih Srdanović je sjajno krade i sa istekom vremena pogađa za konačnih 32:32.

Najefikasniji u domaćem timu večeras je bio Aleksandar Milićević sa 11 golova. Vlado Draganić je postigao 6, a Marko Srdanović 5 pogodaka.

Trebinjci polusezonu završavaju sa 19 bodova - iz šest pobjeda, jednog remija i osam poraza.

Trenutno su 9. na tabeli, ali će ostali klubovi iz društva premijerligaša svoje mečeve posljednjeg kola jesenje polusezone odigrati tek sutra.



Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: