Hercegovina preokretom savladala Mladost | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Hercegovina preokretom savladala Mladost

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:21.11.2015.
U derbi utakmici 9. kola Prve rukometne lige RS Hercegovina je večeras u Nevesinju savladala Mladost rezultatom 27:23. Put do osme prvenstvene pobjede nije bio nimalo lak jer su  se Nevesinjci namjerili na kvalitetnog rivala koji nije slučajno drugoplasirani na tabeli.

Hercegovina je dobro otvorila utakmicu, ali je pokretljiva banjalučka ekipa vrlo brzo izjednačila rezultat, a u finišu prvog poluvremena stekla i ozbiljnu prednost od četiri gola.   U tim trenucima je djelovalo da će domaći teško do bodova. Ipak, kao i u većini ovosezonskih utakmica, Hercegovina je  odlično odigrala prve minute nastavka. Već u 35. minutu na semaforu je stajalo 16:16, a mnogo važnije je bilo što su Nevesinjci  našli ključ za odbranu gostiju.  Posljednjih 15-tak minuta Hercegovina je odigrala sigurno tako da  Mladost u samom finišu nije dobila priliku za priključak.

U redovima domaćih najefikasniji je bio Nemanja Ivanović koji je, iako povrijeđen, uspio da se sedam puta upiše u strijelce. Čabrilo je postigao šest, a Draganić pet golova.  Kod gostiju je najubojitiji bio Škrga sa sedam golova.

Hercegovina suvereno drži  prvo mjesto sa svih osam pobjeda. Drugoplasirana Mladost ima šest bodova manje.

U narednom kolu Hercegovina gostuje ekipi „Golić-Šarić“, a na završetku jesenjeg dijela sezone ugostiće Drinu.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: