PRVA FUTSAL LIGA RS: Nevesinjci porazili i drugu prnjavorsku ekipu | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

PRVA FUTSAL LIGA RS: Nevesinjci porazili i drugu prnjavorsku ekipu

Izvor: Radio Nevesinje | Foto: Radio Nevesinje | Datum:30.11.2015.

U 4. kolu Prve futsal lige Republike Srpske  KMF“ Nevesinje“ savladao je sinoć KMF „Obilić“ rezultatom  4:2. Nevesinjci su glavninu posla obavili u prva tri minuta, pa je i dosta gledalaca u Sportskoj dvorani „Nevesinjka“ propustilo da vidi čak tri gola.

Dva puta Vučetić  i jednom Trutina šokirali su Prnjavorčane već na startu  i to je trasiralo dalji tok utakmice. Istina, gosti su  pogotkom Lukića u 9. minutu smanjili zaostatak, ali do kraja poluvremena više nisu ugrozili Romovića.

Početkom drugog poluvremena drugi žuti karton, a samim tim i isključenje dobio je Vučetić i to je bio veliki hendikep za domaće. Ipak, Nevesinjci su znalački čuvali stečeno vođstvo i orjentisali se na kontranapade.

Kada je Obilić preko Milakovića  dva minuta prije kraja smanjio na 3:2 očekivao se buran finiš. Ali  već u sljedećem napadu Bulajić je lijepim pogotkom raspršio nade gostiju.

Nevesinjci su tako u samo četiri dana savladali dva prvoligaša iz Prnjavora i poslije  nekompletnog četvrtog  kola zauzimaju vodeću poziciju sa 9 bodova.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: