Remi protiv 'Konjuha' u Bregovima | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Remi protiv 'Konjuha' u Bregovima

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:08.03.2020.

Rukometaši „Leotara“ odigrali su sinoć na svom terenu neriješeno 31:31 (16:14) protiv „Konjuha“ iz Živinica, u utakimici 18. kola Premijer lige BiH.

Gosti su pružili kvalitetan otpor trebinjskim rukometašima, iako su tokom cijelog susreta bili u zaostatku držali su rezultatski priključak, čekali svoju šansu i na kraju zasluženo odnijeli bod iz Trebinja.   

Desetak minuta prije kraja utakmice Trebinjci su imali i četiri gola viška, ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu. Gosti su izborili neizvjesnu završnicu, a pola minute prije kraja pogađaju sa sedam metara za remi i podjelu bodova.

U posljednjem napadu sudije su svirale sedmerac i za domaće, ali je delegat ovu odluku poništio procijenivši da je prekršaj bio nakon isteka vremena. U Rukometnom klubu „Leotar“ smatraju da su oštećeni i najavili su žalbu komesaru takmičenja.

Najbolji u domaćoj ekipi sinoć su bili Srdanović sa 9, Miličević sa 7 i Nikolić sa 5 pogodaka.

Trebinjci i nakon ovog kola ostaju na 11. poziciji na tabeli Premijer lige, sa 23 boda - iz sedam pobjeda, devet poraza i dva neriješena duela.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: