Poraz u premijerligaškom debiju na Policama | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Poraz u premijerligaškom debiju na Policama

Izvor: Radio Trebinje | Datum:08.08.2021.

Fudbaleri „Leotara“ poraženi su na „Policama“ od ekipe „Tuzla sitija“ rezultatom 0:2, u utakmici 4. kola Premijer lige BiH.

Prvi premijerligaški susret na „Policama“ nakon sedam godina i ovosezonski debi „Leotara“ pred svojim navijačima – počeo je neslavnim rekordom, golom za goste tek što se krenulo sa centra – u 12 sekundi utakmice, koji je postigao Belmin Mešinović.

Domaći su se brzo povratili, bili su agilniji i konkretniji rival, a najizglednije prilike nisu iskoristili Miloš Sekulović i Ognjen Todorović.

Tuzlaci su se uglavnom oslonili na kontranapade a iz jedne takve situacije, u 54. minuti, pogodio je Sulejman Krpić za konačnih 0:2.

 

Do kraja, najbolju priliku za „Leotara“ imao je Zečević, čiji je šut u sudijskoj nadoknadi golman gostiju zaustavio uz pomoć stative.

Treneri oba kluba Branislav Krunić i Husret Musemić slažu se da je gol na otvaranju presudno odredio i tok i ishod utakmice, tim prije što domaći u prvom poluvremenu, kada su bolje stajali na terenu, nisu iskoristili izgledne situacije da postignu pogodak i vrate se u meč.

 

„U nastavku je bilo teško protiv ovakve ekipe da branimo kontru ili polukontru. Vidi se razlika u kvalitetu - i morali smo trkački mnogo da se trudimo da tu razliku nadoknadimo. Bilo je vidljivo da je ovo za moje igrače mnogo brži tempo igre u odnosu na prvu ligu. Ipak, momcima ništa ne mogu da zamjerim i mislim da danas nisu zaslužili poraz“, kazao je Krunić.

U narednom kolu „Leotar“ gostuje kod ekipe „Širokog Brijega“.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: