Leotar nakon dramatičnog preokreta u Prijedoru ostvario vitalnu pobjedu u borbi za opstanak | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Leotar nakon dramatičnog preokreta u Prijedoru ostvario vitalnu pobjedu u borbi za opstanak

Izvor: Radio Trebinje | Datum:05.03.2022.

Fudbaleri Leotara velikim preokretom slavili su rezultatom 2:1 na gostovanju Rudaru u Prijedoru i tako rivalu u borbi za opstanak nanijeli vrlo težak udarac.

Rudar i Leotar su 21. kolo Premijer lige dočekali poravnati na diobi pozicije koja vodi u niži rang sa 16 bodova. Međutim, nakon utakmice velikoj pobjedi se radovao Leotar.

U 38. minuti susreta bolju igru domaćina u prvom dijelu krunisao je Nikola Mandić za vođstvo Rudara. Rezultatom 1:0 otišlo se na odmor.

Rudar je mirno kontrolisao igru i tokom drugog dijela. Ništa nije ukazivalo da ćemo vidjeti ono što se desilo u posljednjim trenucima.

Prvo je u 87. minuti Miljan Govedarica poravnao na 1:1, a onda u nadoknadi ruski nogometaš Rašid Čičba pogađa za konačnih 1:2.

Pobjedom je Leotar napravio važan korak ka opstanku u društvu najboljih i ima tri boda više od Rudara i Posušja koji su na 10. i 11. mjestu, te četiri više od posljednjeplasiranog Radnika.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: