Nove medalje za KBS Trebinje | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Hercegovina

Nove medalje za KBS Trebinje

Izvor: Radio Trebinje | Datum:01.05.2017.

Na Palama je juče održano Prvenstvo Bosne i Hercegovine u karateu za djecu od 10 do 13 godina, na kome je učestovalo 100 klubova i 766 sportista. Klub borilačkih sportova Trebinje je na ovome takmičenju nastupio sa 17 sportista koji su osvojili 4 medalje, 1 zlatnu i 3 srebrene.

Zlatnu medalju u kategoriji nada do 47 kilograma osvojio je Rastko Spaić. Srebrena odličja pripala su Anastasiji Koprivici, pionirka do 44 kilograma, Aleksandru Bošnjaku muške nade preko 52 kilograma i Matiji Kruniću do 55 kilograma.

U finalu muških nada Bošnjak i Krunić su bili nadomak zlatne medalje i izgubili su tijesnim rezultatom preglasavanjem sudija. S obzirom da smo u ovakvoj konkureciji imali 4 finala ovo je veliki uspjeh za naše sportiste jer su ovim rezultatom obezbijedili nastup za reprezentaciju BiH na Balkanaskom šampionatu u Istanbulu krajem maja mjeseca“,kažu u Klubu borilačkih sportova Trebinje.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: