Odličan nastup plivača u Banja Luci | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Odličan nastup plivača u Banja Luci

Izvor: Radio Trebinje | Foto: Radio Trebinje | Datum:24.04.2017.

Plivači Kluba vodenih sportova „Leotar“ osvojili su tri medalje, zlatnu i dvije bronzane i izborili plasman u finale u apsolutnoj kategoriji na Plivačkom mitingu „22 april“ održanom u Banjaluci.

Zlatnu medalju osvojila je Helena Lakić u disciplini 50 metara leđno rezultatom 36,80 u kategoriji plivača od 11 i 12 godina.

Na 100 metara leđno Helena je osvojila bronzanu medalju rezultatom 1:23:05, dok je u disciplini 50 metara slobodno osvojila takođe bronzano odličje, rezultatom 33:17.

U disciplini 200 metara delfin Zoran Vujičić izborio je plasman u A finale u kojem je zauzeo šesto mjesto rezultatom 2:19:67.

Teodora Kraljević i Jovan Vukoje u Banja Luci nisu osvojili odličja, ali su u svojim disciplinama ostvarili odličan nastup i otplivali svoja najbolja vremena.

Na takmičenju su učestvovala 384 plivača iz Slovenije, Srbije, Grčke, Hrvatske, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Takmičenje u Banja Luci prvo je na kome su trebinjski plivači nastupali kao članovi Kluba vodenih sportova „Leotar“, novog sportskog kolektiva u Trebinju, a označilo je i početak takmičarske sezone u 50 metarskim bazenima.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: