Radnik novi šampion Kupa RS | Herceg Televizija Trebinje

Sport - Region

Radnik novi šampion Kupa RS

Izvor: Radio Trebinje | Datum:24.05.2017.

Fudbaleri Leotara poraženi su i u revanš utakmici finala Kupa Republike Srpske protiv Radnika rezultatom 2-1, čime je ekipa iz Bijeljine, pobjedom u oba meča ukupnim rezultatom 4-1, zasluženo odbranila ovaj trofej i peti put osvojila naslov pobjednika kupa.

Meč na „Policama“ počeo je odlično za domaći tim koji je već u 3. minuti, preko Ristića, „prepolovio“ kapital Bijeljinaca iz prvog susreta.

Nade Leotara srušio je Peco golom u 55. minuti, da bi pobjedu Radniku i u uzvratnom susretu obezbijedio Kitanović u 86. minuti.

Pobjednički pehar pripao je ekipi Radnika, Trebinjcima su dodijeljene srebrene medalje, dok je priznanje najboljeg igrača finalnog dvomeča ponio Marko Obradović iz Radnika.

„Obje ekipe u finalu na dostojan način odbranile su instituciju Kupa RS. Ekipa Leotara bila je dostojan protivnik, ali se na terenu ipak vidjelo – zašto je ekipa Radnika premijerligaš, a zašto smo mi u Drugoj ligi RS. Samim tim što smo kao drugoligaši igrali finale – ispisali smo jednu stranicu istorije Kupa RS“, rekao je nakon utakmice Rajko Mičeta, trener FK „Leotar“.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: