Đurđevdanski festival: Audicija u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Đurđevdanski festival: Audicija u Trebinju

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:25.02.2018.

Audicija za soliste ovogodišnjeg Đurđevdanskog festivala dječije pjesme iz Republike Srpske održana je i u Trebinju. Na audiciji je učestvovalo osam mališana iz Hercegovine.

Trema, velika očekivanja i samo jedna želja - biti zvijezda Đurđevdanskog festivala. Osnovci iz Hercegovine pokušali su da dobrim izvedbama, ali i scenskim nastupom osvoje žiri.

Na osmočlanom žiriju je težak zadatak. Učešće na festivalu ostvariće oni kandidati koji pokažu pjevačko umijeće, ali i vladanje scenom.

"S obzirom na to da smo svake godine imali predstavnika iz Hercegovine, očekujemo da će i ove godine biti tako. Da bi prošli dalje moraju, prije svega, imati talenat, dobar glas, treba da budu veseli...", kaže producent Đurđevdanskog festivala Milan Todorović.

Audicijom u Trebinju završena je potraga za 16 finalista 25. međunarodnog Đurđevdanskog festivala, koji će biti održan 11. maja u Banjaluci.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: