Nove avanture u trebinjskom bioskopu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Nove avanture u trebinjskom bioskopu

Izvor: KC Trebinje | Datum:21.03.2018.

U periodu od 22. do 27. marta, na repertoaru trebinjskog bioskopa, na radost svih ljubitelja sedme umjetnosti, dva nova filmska ostvarenja. Sinhronizovana animirana avantura "Zec Petar" prikaziveće se od 18 časova, dok je termin od 20 časova rezervisan za sjajnu akciju/avanturu Stivena Denajta "Bitka za Pacifik".

SADRŽAJ FILMA "ZEC PETAR":

Kada na farmu po svoje nasljedstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali, mladi Gregor nije samo nevjerovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik. On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koje je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otjera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom – kako za farmu, tako i za naklonost lijepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne željeznice i sve do opasnih ulica grada i nazad. Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

IZVORNO IME: Peter Rabbit

REŽIJA: Vil Gluk (Will Gluck)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animirani, avantura

TRAJANJE: 95 min.

CIJENA: 4.00 KM

SADRŽAJ FILMA"BITKA ZA PACIFIK":

Džon Bojega igra pobunjenika Džejka Pentekosta, nekada talentovanog pilota čiji je otac postao legenda rizikujući svoj život da bi se osigurala pobjeda čovječanstva nad monstruoznim „Kaiju“. Džejk je od tada napustio trening i obuku i oprobao se u svijetu kriminala. Ali kada se pojavi još opasnija prijetnja koja će uništiti naše gradove i dovesti svijet do ruba opstanka, Džejku se pruža posljednja prilika da doživi očevu slavu, uz pomoć njegove otuđene sestre, Mako Mori – koja predvodi hrabru, novu generaciju pilota koji su odrastali u sjenci rata za spas čovječanstva. Dok traže pravdu za poginule, njihova jedina nada biće da se ujedine u globalnu pobunu protiv snaga za istrebljenje. Džejk se ujedinjuje sa talentovanim rivalom, pilotom Lambertom i petnaestogodišnjom hakerkom Amarom koji će mu postati jedina porodica koju ima. Dok su na putu da postanu najmoćnija odbrambena sila koja je ikada hodala planetom Zemljom, otkriće niz novih, spektakularnih avantura.

IZVORNO IME: Pacific Rim: Uprising

REŽIJA: Stiven Denajt (Steven S. DeKnight)

ULOGE: Džon Bojega (John Boyega), Skot Istvud (Scott Eastwood), Čarli Dej (Charlie Day), Kejli Spini (Cailee Spaeny)

ŽANR: Akcija, avantura, naučna fantastika

TRAJANJE: 111 min.

CIJENA: 4.00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: