Novi filmovi u trebinjskom bioskopu od 29. marta do 3. aprila | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu od 29. marta do 3. aprila

Izvor: KC Trebinje | Datum:30.03.2018.

U trebinjskom bioskopu, u periodu od 29.marta do 3.aprila na repertoaru su dva nova filma. Drama "Marija Magdalena" prikazivaće se od 18 časova, dok je termin od 20 časova rezervisan za novu avanturu legendarnog reditelja i višestrukog oskarovca Stivena Spliberga, baziranu na istoimenom bestseleru Ernesta Klajna. Riječ je o ostvarenju "Igrač broj 1", koje je pobralo odlične kritike.

SADRŽAJ FILMA "MARIJA MAGDALENA": 

Film MARIJA MAGDALENA na autentičan način prikazuje snažnu i inspirativnu priču o jednoj od najmisterioznijih, neshvaćenih duhovnih ličnosti u istoriji čovečanstva. Ovaj biografski film, rađen po motivima iz Biblije, prikazuje Mariju, mladu ženu u potrazi za novim načinom života. Sputana pravilima svog vremena, Marija prkosi svojoj tradicionalnoj porodici i priključuje se novom društvenom pokretu koji predvodi harizmatični Isus iz Nazareta. Ubrzo, ona pronalazi sebe u ovom pokretu i potpuno se posvećuje putovanju koje će je odvesti u Jerusalim…

IZVORNO IME: Mary Magdalene

REŽIJA: Gart Dejvis (Garth Davis)

ULOGE: Runi Mara (Rooney Mara), Hoakin Finiks (Joaquin Phoenix), Čuetel Edžiofor (Chiwetel Ejiofor)

ŽANR: Drama

TRAJANJE: 120 min.

CIJENA: 4,00 KM

 
SADRŽAJ FILMA "IGRAČ BROJ 1":

Film prati priču tinejdžera Vejda koji svoje dane provodi igrajući OASIS. Vejd ima želju da iz sumornog svijeta pobjegne u globalnu mrežu virtuelne utopije gdje korisnici vode idilične alternativne živote. Kada ekscentrični multimilijarder i tvorac igrice Džejms Halidej umre, u testamentu ostavi svoje bogatstvo onome ko pobijedi u dobro smišljenom lovu na blago. Koristeći svoj avatar, Vejd će u trci za blagom morati da se suprotstavi moćnim protivnicima koji ga neće prestati napadati i u stvarnom svijetu.

IZVORNO IME: Ready Player One

REŽIJA: Stiven Spilberg (Steven Spielberg)

ULOGE: Taj Šeridan (Tye Sheridan), Olivija Kuk (Olivia Cooke), Ben Mendelson (Ben Mendelsohn), T. DŽ. Miler (T. J. Miller), Sajmon Peg (Simon Pegg), Mark Rajlans (Mark Rylance), Hana Džon – Kamen (Hannah John – Kamen)

ŽANR: Akcija, naučna – fantastika, avantura

TRAJANJE: 140 min.

CIJENA: 4,00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: