Novi filmovi u trebinjskom bioskopu od 12. do 17. aprila (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu od 12. do 17. aprila (VIDEO)

Izvor: KC Trebinje/Herceg TV | Datum:13.04.2018.

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu u periodu od 12. do 17. aprila, obradovaće sve ljubitelje avantura, akcija i horora.

U modernom hororu i trileru "Tiho mjesto", koji se prikazuje u 18 časova, četvoročlana porodica mora da vodi život u apsolutnoj tišini, nakon što njihov opstanak ugroze misteriozna bića koja love onog ko ispusti i najmanji zvuk. Ako te čuju, uloviće te!

Nova akcija/avantura reditelja Breda Pejtona  "Totalni haos", sa sjajnim Dvejn Džonsonom i Naomi Haris u glavnim ulogama  prikazuje se u 20 časova.

SADRŽAJ FILMA "TIHO MJESTO":

Naš svijet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji na najmanji mogući šum odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna porodica uspjela preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

IZVORNO IME: A Quiet Place

REŽIJA: Džon Krasinski (John Krasinski)

ULOGE: Džon Krasinski (John Kasinski), Emili Blant (Emily Bunt), Noa Džip (Noah Jupe), Milisent Simonds (Millicent Simmonds)…

ŽANR:  Horor, triler

TRAJANJE: 95 min.

CIJENA: 4,00 KM

 

SADRŽAJ FILMA " TOTALNI HAOS":

Dejvis Okoje dijeli neizbrisivu vezu sa Džordžom, izvanredno inteligentnom gorilom koja je bila u njegovoj zaštiti od kada se rodio. No, genetski eksperiment koji je krenuo po zlu, pretvorio je ovog nježnog majmuna u bijesnog monstruma.

Ta novonastala čudovišta počela su da uništavaju cijelu Sjevernu Ameriku i sve što ime se našlo na putu. Okoje se tada udružuje s genetskim inženjerom kako bi osmislio i osigurao protivotrov. Borba ne počinje samo za zaustavljanje globalne katastrofe već i za spasavanje stvorenja koji je nekada bio njegov prijatelj.

IZVORNO IME: Rampage

REŽIJA: Bred Pejton (Brad Peyton)

ULOGE: Dvejn Džonson (Dwayne Johnson), Naomi Haris (Naomie Harris), Malin Okerman (Malin Akerman), Džejk Lejsi (Jake Lacy)

ŽANR: Akcija, avantura

TRAJANJE: 107 min.

CIJENA: 4,00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: