Program trebinjskog bioskopa od 26. do 30. aprila (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Program trebinjskog bioskopa od 26. do 30. aprila (VIDEO)

Izvor: Herceg TV/KC Trebinje | Datum:25.04.2018.

Narednih dana, sve do 30. aprila, trebinjska publika ima priliku da uživa u dva nova filmska ostvarenja u bioskopu Kulturnog centra – Igra istine i Ukradena princeza.

IGRA ISTINE

OD 26. DO 30. APRILA 2018.
20.00 ČASOVA

SADRŽAJ FILMA:

Naizgled bezazlena igra, u kojoj se pred takmičare postavlja pitanje da li će da prihvate izazov ili da odgovore istinito na zadatak koji im daju drugi učesnici u igri, postaje smrtonosna. Neko ili nešto počinje da proganja grupu prijatelja, koji na posljednjem proljećnom raspustu pred upis na fakultet koji provode u Meksiku, započinju ovu igru. I to nešto, kažnjava svakog ko slaže ili ne odgovori na izazov, a kazna je smrt.

IZVORNO IME: Truth of Dare

REŽIJA: Džef Vodlou (Jeff Wadlow)

ULOGE: Lusi Hejl (Lucy Hale), Tajler Pouzi (Tyler Posey), Violet Bin (Violett Beane)

ŽANR: Horor, triler

TRAJANJE: 100 min.

CIJENA: 4.00 KM

Trejler:

UKRADENA PRINCEZA

OD 26. DO 30. APRILA 2018.

18.00 ČASOVA

Veličanstvena priča koja se događa u vrijeme hrabrih vitezova, prelijepih princeza i čarobnjaka, koja će nam pokazati da je ljubav jača od bilo koje magije!

SADRŽAJ FILMA:

Ruslan, izgubljeni umjetnik koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prelijepu Milu i zaljubljuje se u nju ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak Černomor ukrade Milu kako bi njenu ljubav pretvorio u svoju moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

IZVORNO IME: The Stolen Princess

REŽIJA: Oleg Malamuž (Olex Malamuzh)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, komedija

TRAJANJE: 91 min.

CIJENA: 4,00 KM

Trejler:


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: