Večeras 25. Đurđevdanski festival | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Večeras 25. Đurđevdanski festival

Izvor: RTRS | Datum:11.05.2018.

Dvadesetpeti međunarodni Đurđevdanski festival dječije pjesme Banjaluka 2018, u organizaciji Radio televizije Republike Srpske, biće održan danas od 20 časova i 15 minuta, uz prenos na Radiju i Televiziji Republike Srpske. U sportskoj dvorani „Borik“ u Banjaluci publici će se predstaviti 23 takmičara iz devet zemalja.

Ovogodišnji Đurđevdanski festival okupiće mališane iz Rusije, Italije, Slovenije, Makedonije, Bugarske, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Oni su se juče prvi put predstavila na konferenciji za novinare, da bi nakon toga ova vesela družina posjetila i zamjenika gradonačelnika Banjaluke Srđana Amidžića.

Uvertira za današnju veliku žurku bio je revijalni koncert učesnika u muzičkom paviljonu.

Đurđevdanski festival iznjedriće šesnaest potpuno novih kompozicija. Voditelj i član stručnog žirija je svima poznati umjetnik iz Beograda, Minja Subota.

Prijatelj ovogodišnjeg festivala je kompanija M tel, pokrovitelj Grad Banjaluka, a 25. Đurđevdanski festival podržalo je i Ministarstvo omladine i sporta Republike SRpske, te kompanija Podravka.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: