Novi cjenovnik Akva parka: Do 20. juna popusti na sezonske karte | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi cjenovnik Akva parka: Do 20. juna popusti na sezonske karte

Izvor: Hercegovina press | Datum:24.05.2018.

Kupališna sezona na Akva parku počinje 15. juna, a od danas se možete prijaviti za kupovinu sezonske karte po specijalnom popustu od 50% koji traje do 20. juna, i obezbijediti ulaznicu za čitavo ljeto po cijeni od 150 KM.

Sezonska ulaznica podrazumijeva korištenje svih sadržaja u Akva parku, Dino parku i vanjskim i unutrašnjim dječjim igraonicama.
Nakon 20. juna cijena sezonske karte biće 300 KM, a popust će imati radnici kompanije Swisslion, kao i članovi njihove uže porodice - bračni drug i djeca, koji će sezonsku kartu moći da kupe za 250 KM.

Cijena cjelodnevne ulaznice za Akva park, Dino park i dječje igraonice ove sezone će biti 30 KM za sve građane i turiste, osim za radnike Swisslion i njihove porodice, koji će cjelodnevnu kartu plaćati 25 KM.

Posjetioci će ove godine imati mogućnost kupovine i poludnevnih karata za 15 KM.

Svi sadržaji besplatni su za djecu visine do 120 centimetara.

Cijena karte za posjetioce hotela SL Panorama iznosi 50 KM, a ona uključuje konzumaciju švedskog stola, jedno bezalkoholno piće, korišćenje kompletnog sadržaja Akva parka, Dino parka i dječije igraonice. Sve sotale konzumacije u hotelu se doplaćuju.

Organizovane grupe koje broje preko 100 članova ostvaruju 20 % popusta na cjelodnevnu kartu, a grupe od 50 članova imaće popust od 10% na cjelodnevnu ulaznicu.

Na poludnevne karte nema popusta.

Svi zainteresovani sezonske karte po specijalnom popustu mogu rezervisati na broj telefona 059/222-634 i 065/482-251 ili lično na biletarnici Grada sunca.

Korisnici sezonskih karata dužni su a prilikom dolaska u Akva park daju na uvid ličnu kartu.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: