'Jazz Poesy Cabaret' 9. juna u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

'Jazz Poesy Cabaret' 9. juna u Trebinju

Izvor: Herceg TV | Datum:06.06.2018.

„Jazz Poesy Cabaret“ održaće koncert 9. juna u Trebinju a publika će imati priliku da, po prvi put, sluša uživo ovaj jedinstven spoj džez muzike, kabarea i poezije.

Veoma se radujemo ovom koncertu. Prvi put sviramo u Trebinju i vlada veliko uzbuđenje. Računamo na podršku velikog broja ljudi u Trebinju koji vole džez i kvalitetnu muziku. Biće to sjajna svirka“, rekao je Nebojša Kuruzović, član ovog benda. On je dodao da ima potvrdu i određenog broja fanova iz Banjaluke da će biti na koncertu u Trebinju.

U okviru domaće turneje biće održani koncerti u Trebinju, Foči, Višegradu, Sarajevu i Banjoj Luci.

Nakon predstavljanja banjalučkoj publici, sa kojom sastav ima izuzetno prisan odnos, cilj je upoznati širu scenu i predstaviti se najširoj publici u Republici Srpskoj, odnosno BiH“, ističe Kuruzović.

Koncert u Trebinju održaće se u okviru Moto-festa u Trebinju, koji je najveći turistički događaj u ovom gradu.

Splet različitih okolnosti je doveo do toga da koncert održavamo na ovoj velikoj sceni, koja se nalazi odmah iza Kulturnog centra. Još jednom se potvrđuje da se suprotnosti privlače", rekao je Kuruzović u svome stilu i pozvao sve ljubitelje kvalitetne muzike da dođu 9. juna u 20 časova i 30minuta na njihov prvi koncert u Trebinju.

"Samo morate biti spremni na ozbiljno uživanje, jer vam ozbiljnu svirku i odličnu zabavu možemo obećati unaprijed“, dodao je Kuruzović u svome pozivu publici.

„Jazz Poesy Cabaret“ je u decembru 2017. godine u produkciji RTRS-a izdao svoj prvi album "Ne pravdam se, već se ispovijedam", a u okviru njegove promocije planirana je turneja u zemlji i inostranstvu. Na koncertu u Trebinju biće predstavljene pjesme sa ovog albuma.

U subotu, 9. juna, planirana je i promocija albuma na konferenciji za novinare u Kulturnom centru Trebinje gdje je ujedno postavljena i izložba umjetničkih fotografija Drage Vejnovića nastala na svirkama ovog benda.

Koncert u Trebinju održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i uz podršku Grada Trebinje, Kulturnog centra Trebinje i kompanije M:tel.

Medijski pokrovitelj "Jazz Poesy Cabaret" je i Herceg TV.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: