Novi filmovi u trebinjskom bioskopu do 3. jula (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu do 3. jula (VIDEO)

Izvor: KC Trebinje/Herceg TV | Datum:29.06.2018.

Svim ljubiteljima filmske umjetnosti, u narednih nekoliko dana Bioskop Kulturnog centra je pripremio dva nova ostvarenja. Riječ je o filmovima "Tali",komediji  sa fantastičnom Šarliz Teron u glavnoj ulozi i kriminalističkoj drami "Voljeni Pablo", u kojoj glavne uloge tumače Penelope Kruz i Havijer Bardem.

SADRŽAJ FILMA "TALI":

Film prati mladu majku Marlo, koja jedva preživljava iz dana u dan uz troje djece, od kojih je jedno novorođenče. Od brige za djecu, pospremanja, pranja, spremanja večere i ostalih kućnih poslova, Marlo jedva dočeka veče, a od muža baš i nema prevelike pomoći.

Jednog dana brat joj odluči unajmiti noćnu dadilju. U početku neodlučna, Marlo se na kraju veže za pažljivu i punu iznenađenja mladu dadilju imena Tali.

IZVORNO IME: Tully

REŽIJA: Džejson Rajtman (Jason Reitman)

ULOGE: Šarliz Teron (Charlize Theron), Makenzi Dejvis (Mackenzie Davis), Ron Livingston (Ron Livingston)

ŽANR: Komedija

TRAJANJE: 94 min.

CIJENA: 4,00 KM

SADRŽAJ FILMA "VOLJENI PABLO":

„Voljeni Pablo“ je mafijaška, biografska drama nastala prema memoarima Virhinije Valjeho. Donosi istinitu priču prepunu akcije i napetosti o usponu i padu kolumbijskog narko-bosa, ozloglašenog Pabla Eskobara. Film vjerodostojno opisuje Eskobara kao političara, čovjeka iz naroda, razbojnika, zatvorenika i bjegunca pred smrću. Donosi nam autentično prepričan djelić tamne strane svjetske istorije sa fokusom na njegov buran ljubavni odnos sa ambicioznom novinarkom Virhinijom Valjeho.

IZVORNO IME: Loving Pablo

REŽIJA: Fernando Leon de Aranoa (Fernando Leon de Aranoa)

ULOGE: Penelope Kruz (Penelope Cruz), Havijer Bardem (Javier Bardem), Piter Sarsgard (Peter Sarsgaard)…

ŽANR: Drama, kriminalistički, biografski

TRAJANJE: 123 min.

CIJENA: 4,00 KM

 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: