Svi u Bileću: DJ FEST na otvorenom, nastupaju najbolji iz Hercegovine | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Svi u Bileću: DJ FEST na otvorenom, nastupaju najbolji iz Hercegovine

Izvor: Radio Bileća | Foto: Radio Bileća | Datum:10.07.2018.

Udruženje „Kulturni centar Bileće“ pokrenuo je još jednu manifestaciju „DJ FEST 01“ koja će se održati u četvrtak 12.7.2018. godine na platou ispred bivšeg muzeja u Bileći.

„Na ovaj korak smo se odlučili jer nam je bilo žao napustiti atraktivnu lokaciju muzeja sa predivnim pogledom na Bilećko jezero“, rekao je sekretar „Kulturnog centra Bileće“ Nebojša Rogan.

Kao što je javnosti poznato „LIPA FEST“ se od ove godine održava na novoj lokaciji, a prema riječima organizatora, brojni sugrađani su ih dobronamjerno kritikovali i žalili zbog muzeja gdje su ljeti navikli da se održava fest.

„Na prvom DJ FEST-u nastupiće najbolji DJ-evi iz Hercegovine, a već naredne godine možete očekivati jedno veliko muzičko ime koje je nastupalo na EXIT-u“, najavio je Nebojša Rogan.

Rogan je napomenuo da su uvijek za „LIPA FEST“ imali praksu da pruže priliku mladim i neafirmisanim izvođačima, a da su sa tom praksom nastavili i na „DJ FEST“-u.

Vaše mjesto možete rezervisati na broj 065/740-741.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: