Najbolja zabava na vodi: 'Drinska avantura' 28. i 29. jula u Foči | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Najbolja zabava na vodi: 'Drinska avantura' 28. i 29. jula u Foči

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:13.07.2018.

Drinska avantura u Foči, na početnom toku jedne od najljepših rijeka na Balkanu, i ove godine donosi najbolju zabavu na vodi.

Dvodnevna manifestacija koja se sastoji iz tematskih debata, koncerata, 18 km regate najljepšim i najčistijim dijelom jedne od najljepših rijeka na Balkanu, trke čamaca i velikog DJ party-ja, ove godine se održava 28. i 29. jula u Foči.

Drinsku avanturu otvaramo okruglim stolom na temu "Drina nas spaja", 28. jula u Centru za kulturu i informisanje, gdje će biti više riječi o zaštiti Drine i mogućnosti povezivanja mladih iz sliva ove rijeke. Nakon toga u saradnji sa fočanskim spasiocima, organizujemo demonstraciju vještina na vodi, na Akva parku "Ušće", uz prigodan zabavni program.

Istog dana, u večernjem terminu od 21 čas, na platou Akva parka "Ušće" sve posjetioce očekuje koncert trebinjske rok grupe "Krugovi u žitu" i beogradskih repera, grupe "Bad Copy". Ulaz na koncert je besplatan.

Narednog dana, 29. jula u jutarnjim časovima, svi koji rezervišu regatu, kreću u "Drinsku avanturu". Očekuje nas 18 km spusta drinskim brzacima i mirnjakom u fenomenalnom prirodnom okruženju, gdje nema zagađenja i gdje sve do dolaska u Foču, vodu možete slobodno piti. Ukoliko imate svoje čamce i opremu, dovoljno je samo da se registrujete kao učesnik, a ukoliko nemate čamac, prsluk za spasavanje i veslo, za svega 25 KM kotizacije organizator će vam sve obezbijediti. Vaše je samo da budete na Trgu Kralja Petra u Foči, 29. jula u 8 časova. Za rezervacije možete se javiti pozivom/porukom/viberom/whatsUpom na broj 066/892-322.

Nakon što nas bukovi bistre i čiste Drine dovezu do Foče, svi koji se na vrijeme prijave, mogu učestvovati u trci čamaca u disciplini "head to head" od Južnog mosta slobode do Akva parka "Ušće" (centar grada). Nagradni fond za najbolje je obezbjeđen!

Ali to nije sve. Po dolasku čamaca na ušće Ćehotine u Drinu (Akva park "Ušće), počinje veliki DJ party, a nastupaju beogradski di-džejevi Mancha & Mark Panic (Belgrade Afterhours), prvi DJ party od otvaranja Akva parka!

I da, svim ljubiteljima prirode koji vole da prespavaju u šatorima, biće dostupan besplatan kamp na pomoćnom stadionu FK "Sutjeska", nedaleko od Akva parka "Ušće", za one koji preferiraju stabilniji smještaj organizatori će pomoći u rezervaciji bungalova, stanova, apartmana i slično.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: