Групе „Елементал“, „Бркови“ и „Забрањено пушење“ прве фестивалске вечери „ОК феста“ одушевили публику на Тјентишту! | Херцег Телевизија Требиње

Магазин - Забава

Групе „Елементал“, „Бркови“ и „Забрањено пушење“ прве фестивалске вечери „ОК феста“ одушевили публику на Тјентишту!

Извор: ОК фест | Фото: Мирослав Мишић | Датум:04.07.2015.

Први дан фестивала за младе „ОК Фест“, који организује Феријални савез РС, у сарадњи са Националним парком Сутјеска, обиљежили су одлични наступи хеадлинера. Вече за памћење синоћ су свим посјетиоцима приуштили музичари „Елементала“, „Бркова“ и „Забрањеног пушења“. За загријавање публике побринуо се и бенд “М.О.Б.С”, који је на маин стаге изашао у 19 часова, а пред сами излазак хедлајнера наступила је и бањалучка група ““Shanghai Street Figh”.

Праву еуфорију у публици изазвао је излазак популарног “Елементала”, а поред њих посјетиоце је забављао и бенд “Бркови”. Узаврелу атмосферу додатно је уљепшао излазак “Забрањеног пушења” , чији су чланови култним хитовима публику забављали до раних јутарњих часова.

Прије почетка богатог музичког програма други дан ОК Феста наставља се рафтингом и планинарењем. На нашем ОК стаге-у у ОК кампу, данас ће свим посјетиоцима провод за памћење приуштити DJ Sassja и бенд „Кругови у житу“. Осим за добру музику, вечери су резервисане и за одлична филмска остварења. Операција кино и Сарајево филм фестивал и овога пута изабрали су сјајна остварења, чија ће се пројекција бити у нашој синема зони, а за све љубитеље седме умјетности вечерас у 21.15 часова биће приказан филм “Голуб сједи на грани размишљајући о постојању“.

Посебно нас радује и податак да је јучерашња посјећеност у ОК кампу била рекордна.


Категорија: Забава

Шта Ви мислите о овоме?

НАПОМЕНА: Садржај објављених коментара не представља ставове Херцег РТВ већ само аутора коментара! Молимо читаоце да се суздрже од вријеђања, псовања и вулгарног изражавања!

Најчитаније у овој категорији: