„Rundek Kargo Trio“, „Bad Copy“ i „Eyesburn“ druge festivalske večeri „OK Festa“ oduševili publiku na Tjentištu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

„Rundek Kargo Trio“, „Bad Copy“ i „Eyesburn“ druge festivalske večeri „OK Festa“ oduševili publiku na Tjentištu

Izvor: Herceg RTV | Foto: Miroslav Mišić | Datum:05.07.2015.

Veče za pamćenje sinoć su posjetiocima priuštili muzičari sastava „Bad Copy“ i „Eyesburn“, te „Rundek Kargo Trio“, dok se za zagrijavanje publike pobrinuo „Pajperov smijeh”.

Treći dan “OK Festa” nastavljen je u znaku brojnih zanimljivih aktivnosti. Kao i juče jedna grupa posjetilaca uživaće u raftingu na rijeci Tari, a druga u planinarenju do Trnovačkog jezera. Panel diskusija na temu „Omladinski turizam primarni turistički proizvod regiona“ planirana je za 17 časova.

Na našem OK stejdž-u u OK kampu, danas će svim posjetiocima nezaboravni provod priuštiti bend „Ničim Izazvan“ i „Štrajk“.

Naravno, nikako ne smijemo da zaboravimo i Cinema zonu, koja je takođe izazvala veliko interesovanje ljubitelja sedme umetnosti. Pored dobre muzike, Operacija kino i Sarajevo film festival i ovaj put su odabrali sjajno ostvarenje, čija će projekcija biti u našoj Sinema zoni. Projekcija filma „Mostovi Sarajeva”, 13 reditelja, planirana je za 21.15 časova.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: