Lutkarski performans pozorišta iz Smederevske Palanke oduševio Trebinjce | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Lutkarski performans pozorišta iz Smederevske Palanke oduševio Trebinjce

Izvor: Herceg TV | Foto: Herceg TV | Datum:26.07.2018.

U okviru pratećeg programa Festivala festivala, članovi ansambla lutkarske scene pozorišta u Smederevskoj Palanci, izveli su dio predstave "Papirni".

Kroz zanimljiv muzičko-scenski performans, šest učesnika držalo je pažnju mnogobrojnih gledalaca koji su se okupili na gradskom trgu.

Mladi glumci svakako su prikazali nešto novo i drugačije u našem gradu. Kao što kaže i sam naziv predstave, dozu posebnosti svemu je dao i izbor materijala. Iako je izvedba namijenjena najmlađima, članovi trupe uspjeli su da izmame osmijehe svih okupljenih.

Prema riječima samih glumaca, osnovna ideja projekta jeste da razvije kreativnost kod djece. Premijera ove zanimljive predstave je bila u decembru mjesecu, a nastupiće i na Ekološkom festivalu u Bačkoj Palanci.


Predstavljanje svih pozorišta koja učestvuju na Festivalu festivala je dio pratećeg programa, čiji je koordinator Vladimir Putnik. Na "ćošetu kralja Ibija" na gradskom trgu, naši sugrađani svakog dana u prijepodnevnim časovima mogu uživati u zanimljivim scenskim izvedbama.

 


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: