Olimpijski kviz u Nevesinju: Sedma pobjeda Velimira Šmrkića | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Olimpijski kviz u Nevesinju: Sedma pobjeda Velimira Šmrkića

Izvor: radiio trebinje | Datum:10.08.2018.

U prepunoj Velikoj sali opštine Nevesinje sinoć je održano finale Olimpijskog kviza, a po sedmi put na ovom enigmatsko – zabavnom takmičenju trijumfovao je elektro inženjer Velimir Šmrkić. I prije ovogodišnjeg nastupa Šmrkić je bio najuspješniji kvizaš, a sada je i jedan od najtrofejnijih učesnika cjelokupne Nevesinjske olimpijade.

Za kompletan šou zaslužni su i ostali finalisti koji su pokazali visok nivo opšteg znanja, viteški duh i smisao za humor. Srebrna medalja ove godine pripala nevesinjskom matematičaru Marku Rajkoviću, a bronzana politikologu Nemanji Tepuriću. Četvrtim uzastopnim finalom profesor istorije Valentina Pudar je pokazala klasu za ovakvu vrstu takmičenja.

Bilo je ovo jedno od najuzbudljivijih finala, pošto se pobjednik nije znao sve do posljednjeg pitanja. Šmrkić je presudne bodove osvojio u asocijacijama, ali je i u posljednjoj igri uz znanje pokazao i dobru koncentraciju.

I posjetioci su dobili priliku da učestvuju u kvizu i osvoje nagradu. Poslije sedam raznovrsnih igara zadovoljni su napustili Veliku salu opštine Nevesinje.

Olimpijski kviz je po 15. put organizovao Radio Nevesinje u okviru Nevesinjske olimpijade.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: