QUEEN magija stigla i u Trebinje: Hitovi legendarne grupe oduševili publiku | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

QUEEN magija stigla i u Trebinje: Hitovi legendarne grupe oduševili publiku

Izvor: Radio Trebinje | Datum:21.08.2018.

Grupa „Queen Real Tribute“ nastupila je sinoć na Trgu slobode.

Beogradski sastav, koji mnogi smatraju najboljim svjetskim tribjut bendom legendarne grupe „Kvin“, već duže od decenije spektakularnima, a autentičnim muzičko-scenskim performansom svevremenih hitova Fredija Merkjurija oduševljava fanove širom svijeta, gdje su do sada odsvirali na stotine koncerata.

Ivan Đerfi, basista grupe kaže da ih je okupila velika ljubav prema grupi „Kvin“, bendu koji je postavio mnoge standarde u svijetu muzike i rokenrola.

Sve je počelo spontano, napravili smo svirku za našu dušu. I to se dopalo jednom momku u publici, koji je pitao da ugovori neke koncerte za nas i tako već 12 godina, obišli smo pola svijeta zajedno. Mi se stvarno uvijek trudimo i dajemo sve od sebe na nastupima pa tako sa istim žarom sviramo i pred 50 ili 50.000 ljudi. Prvi put sviramo u Trebinju i bilo je super. Nadam se da ćemo sljedeće godine da dođemo u punom sastavu sa sinfonijskim orkestrom i horom i mislim da bilo to bilo sjajno“, naveo je Đerfi.

We are the Champions, Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, Radio Ga Ga, Who Wants To Live Forever… samo su neki od legendarnih hitova koje je publika imala priliku da čuje i koja je na pravi način dali podršku bendu i ovacijama ispratila beogradske momke, koji fantastičnom svirkom daju najbolji omaž „Kvinu“.

Trebinjci mogu da budu ponosni, jer u ovom bendu imaju svog sugrađanina Radoša Ćapina, bubnjara grupe „Queen Real Tribute“.

Uzbuđen sam što sviram pred trebinjskom publikom. Drago mi je što sam sa svojim prijateljima ovdje i što su moji sugrađani imali priliku da čuju dio projekta koji je postao veliki“, istakao je Ćapin.

Organizator koncerta je Grad Trebinje.


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: