Održan Festival elektronske muzike u Višegradu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Održan Festival elektronske muzike u Višegradu

Izvor: Srna | Datum:26.08.2018.

Na platou ispod višegradske ćuprije održan je Prvi festival elektronske muzike, na kojem su nastupili izvođači iz Srbije.

Član Organizacionog odbora Dejan Furtula rekao je da je cilj da se obogati ponuda Višegrada i očekuje da ovaj festival postane tradicionalan uz mnogo više izvođača.

Furtula je istakao da Višegrad, kao i svaki veliki grad, treba da prati svjetske trendove i da održava festivale elektronske muzike.

Darko Andrić iz organizacionog odbora kaže da je ovo jedan primjer kako omladina može dati inicijativu, jer je ideja krenula od mladih i naišla na podršku opštine i svih drugih institucija.

"Ovo je jedan od najboljih ambijenata koji može da se nađe u okruženju i očekujemo da će postati tradicija", dodao je Andrić.

On je istakao da je podrška opštine i Hidroelektrane Višegrad bila maksimalna, kao i svih drugih institucija.

Izvođač Aleksandar Bojović iz Beograda rekao je da su očekivanja ispunjena i da je Višegrad u pravo vrijeme krenuo sa festivalom jer će ova vrsta muzike biti sve više popularna.
 
Vijesti iz iste rubrike


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: