Novi filmovi u trebinjskom bioskopu (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu (VIDEO)

Izvor: kc trebinje | Datum:28.09.2018.

Sve ljubitelje filma, u periodu od 30. septembra do 2. oktobra očekuje pravo uživanje. U trebinjskom bioskopu, od 18 časova prikazivaće se animirani film za sve generacije "STOPALIĆI" , a od 20 časova domaći dječiji film "ZLOGONJE".

OPIS FILMA "STOPALIĆI"

Jeti ili ne, oni dolaze! Animacija za sve uzraste, o mladom jetiju koji pronađe nešto za što je mislio da ne postoji – čoveka!

Ono što se do sada smatralo mitom, postaje stvarnost kada jeti Migo doživi susret s čovekom. Migovo otkriće donosi mu slavu i devojku iz snova, ali baca njegov svet u haos.

Režiser: Džejson Rejsig

Žanr: Animirani

Dužina trajanja filma: 01 sat i 49 minuta

Cijena: 4,00 KM

 

ZLOGONJE je priča o Jovanu i Milici, desetogodišnjacima koji se upoznaju kada Milica nenadano stigne u Jovanov razred. Da ga druga djeca ne bi emotivno povrjeđivala, usamljeni Jovan je izgradio svoj svijet iz mašte u koji Milica malo po malo uspijeva da se probije. Ona ga poziva u avanturu oslobađanja njenog oca od nove žene, Miličine maćehe, za koju vjeruje da je vještica koja je začarala tatu. Jovan, zbog novootkrivenog uzbuđenja i radosti koje osjeća zbog saznanja šta to znači imati pravog druga, prihvata ali ubrzo saznaje da prepreke koje se javljaju u realnim avanturama nije tako lako preskočiti kao u onima u njegovoj mašti. A najveća prepreka od svih za Jovana je upravo on sam. Jovan će morati da prihvati sebe takvog kakav jeste i zdušno se baci u najveću avanturu od svih – život. Kada to učini pred njim se otvara cijeli jedan novi svijet, u kome će zajedno sa Milicom otkriti istinsku prirodu vještice i na potpuno neočekivan ali i zreo način savladati njenu prijetnju. I postati pravi heroj.

Režija: Raško Miljković
Uloge: Mihajlo Milavić, Silma Mahmuti, Jelena Đokić, Bojan Žirović, Milutin Milošević, Dubravka Kovjanić, Olga Odanović, Jelelna Jovanova, Stela Ćetković, Milena Predić, Matija Popović
Žanr: fantazija
Scenario: Marko Manojlović, Miloš Krečković
Producent: Jovana Karaulić
Produkcijska kuća: Akcija produkcija
Ko-produkcijska kuća, Makedonija: Drim Faktori
Institucionalna podrška: Filmski centar Srbije, Media program, Kreativna Evropa, Makedonska filmska agencija, Ministarstvo prosvete Republike Srbije, Grad Beograd

Ulaz 4.00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: