Novi filmovi u trebinjskom bioskopu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu

Izvor: kc trebinje | Datum:09.02.2019.

U trebinjskom bioskopu na repertoaru su dva nova ostvarenja koja možete pogledati do 12. februara. Od 18 časova prikazivaće se Escape room - psihološki triler o šest stranaca koji se nalaze u okolnostima izvan njihove kontrole i moraju koristiti vlastito znanje kako bi pronašli tragove ili će umrijeti! Termin od 20 časova rezervisan za triler Ledena potera.

SADRŽAJ FILMA “ESCAPE ROOM”:

Šest stranaca naći će se u okolnostima koje su van njihove kontrole i moraće da koriste svoje znanje kako bi preživjeli. Stidljiva studentkinja fizike Zoja, buntovnik Ben, mladi trgovac Džejson, ratna veteranka Amanda, bivši rudar Majk i zaljubljenik u koncept „Escape Room“ Deni istovremeno dobiju na poklon specijalnu kutiju – slagalicu. Pošto su uspjeli da je slože, otvara im se trag koji ih vodi u „Escape Room“ i otvara im priliku da osvoje 10 000 dolara ukoliko uspješno riješe sve zagonetke. Ali, kada Ben pokuša da izađe iz sobe na kratku pauzu, da zapali cigaretu, shvati da su vrata zaključana i da je igra već počela.

Uđite u igru kao nikada prije i otkrijte tamnu istinu koja ih sve povezuje!

ORIGINALNI NASLOV: Escape Room

REŽIJA: Adam Robitel (Adam Robitel)

ULOGE: Debora En Vol (Deborah Ann Woll), Tajler Labin (Tyler Labine), Tejlor Rasel (Taylor Russell)…

ŽANR: Naučna fantastika, triler

TRAJANJE: 99 min.

CIJENA: 4,00 KM

Lajam Nison je glavna zvijezda napetog trilera baziranog na mračnom skandinavskom filmu iz 2014. pod nazivom  „Po redu nestajanja“ (In Order of Disappearance).

SADRŽAJ FILMA LEDENA POTJERA:

Život mirnog porodičnog muškarca iz korijena će se promijeniti nakon misteriozne smrti njegovog sina.

Njegova potraga za pravdom, pretvoriće ga, od uzornog građanina – u hladnog i ubojitog osvetnika. Kreće u lov na vođu narko mafije, za kog vjeruje da je povezan sa smrću njegovog sina…

ORIGINALNI NASLOV: Cold Pursuit

REŽIJA: Hans Peter Moland (Hans Petter Moland)

ULOGE: Lijam Nison (Liam Neeson), Emi Rosum (Emmy Rossum), Lora Dern (Laura Dern), Tom Bejtman (Tom Bateman)…

ŽANR: Akcija, drama, triler

TRAJANJE: 118 min.

CIJENA: 4,00 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: