Novi filmovi u trebinjskom bioskopu (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Novi filmovi u trebinjskom bioskopu (VIDEO)

Izvor: kc trebinje | Datum:22.02.2019.

U trebinjski bioskop stigla su dva nova filmska ostvarenja. Malo koji film je toliko oduševio, kako publiku, tako i kritiku kao  „Lego film“  2014. godine a sada nam stiže i drugi dio! Publika ga u Trebinju može pogledati do 26. februara u 18 časova. Termin od 20 časova rezervisan je za istorijsku dramsku komediju "Minjenica" u kojoj igraju Olivija Kolman, Rejčel Vajs i  Ema Stoun.

SADRŽAJ FILMA "LEGO 2":

Animirani film  „Lego 2“  radnju nastavlja na mjestu gdje se završio prvi film. Briksburg je sada zastrašujuća apokaliptična pustoš u stilu  Pobesneli Maks.

Emet je i dalje neizmjerno srećan kao i uvijek, ali kad zarobe Vajld Stajl, mora da se vrati u stvarni svijet i da je spasi…

ORIGINALNI NASLOV: The Lego Movie 2: The Second Part

REŽIJA: Majk Mičel (Mike Mitchell)

ULOGE: Sinhronizovano

ŽANR: Animacija, avantura, komedija

TRAJANJE: 107 min.

CIJENA: 4 KM

SADRŽAJ FILMA "MILJENICA":

Priča se fokusira na zakulisne igre između dvije rođake koje žele da budu omiljene na dvoru tokom vladavine kraljice Ane.

Početkom 18. vijeka, slabašna kraljica Ana sjedi na engleskom tronu, a njena bliska prijateljica Lejdi Sara vodi zemlju umjesto nje. Kada dođe nova sluškinja Ebigejl, njen šarm joj širom otvara vrata na dvoru. Borba za titulu kraljičine miljenice može da počne…

ORIGINALNI NASLOV: The Favourite

REŽIJA: Jorgos Lantimos (Yórgos Lánthimos)

ULOGE: Olivija Kolman (Olivia Colman), Rejčel Vajs (Rachel Weisz), Ema Stoun (Emma Stone)…

ŽANR: Drama, komedija

TRAJANJE: 119 min.

CIJENA: 4 KM


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: