Marisovci priredili godišnji koncert | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Marisovci priredili godišnji koncert

Datum:15.03.2015.

Članovi Plesnog kluba „Maris“ iz Trebinja priredili su večeras u pozorišnoj sali Kulturnog centra tradicionalni godišnji koncert.maris2I ove, kao i prethodnih sedam godina, na godišnjem nastupu priređenom za svoje sugrađane plesne vještine pokazali su članovi svih uzrasnih kategorija plesnog kluba, a kao gosti – nastupili su i plesači iz Dubrovačkog plesnog teatra, te članovi trebinjskog fitnes kluba „KOR“.
Plesni klub „Maris“ ima oko 80 članova, koji su podijeljeni u osam uzrasnih kategorija, a ogledaju se u svim plesnim kategorijama, od klasičnih do savremenih.

„Sada imamo i više prostora za vježbanje, svlačionice i sve ono što nam je potrebno da bismo nesmetano trenirali. Ali, nažalost, i dalje smo u iznajmljenom prostoru, i nakon osam godina postojanja nismo uspjeli da dobijemo sopstveni. Ne mogu nikoga za to da krivim, nemam više energije da idem od vrata do vrata i tražim da nam neko obezbijedi prostor. Jednostavno smo prepušteni samo sebi, snalazimo se kako znamo i umijemo, a dokle ćemo tako – ne znamo“, kaže za radiotrebinje.com Slaviša Sredanović, vođa „Marisa“.
Bez obzira na sve, kod trebinjskih plesača ne nedostaje entuzijazma – rade, plešu, druže se i prepoznaju se po pozitivnoj energiji, što su još jednom pokazali i na večerašnjem koncertu.
„Radimo to što volimo, možda je bolje reći – volimo to što radimo, i to nas, za sada, drži, na okupu“, ističe vođa ove plesne družine.

Izvor: Radio Trebinje


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: