BILEĆA: Šesti 'Čečenija fest' opravdao sva očekivanja | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

BILEĆA: Šesti 'Čečenija fest' opravdao sva očekivanja

Izvor: Radio Bileća | Foto: Radio Bileća | Datum:27.07.2019.

Šesti „Čečenija fest“ održan je sinoć u naselju Jezerine u Bileći. Za dobru zabavu oko 2000 posjetilaca zaduženi su bili Dejvrejv iz Banja Luke i Strašni iz Bileće.

Ovaj fest koji nije samo običan muzički događaj obilježili su i tradicionalni vatromet uz prepoznatljive zvuke „Prepelice“, kao i bakljada praćena stihovima pjesme „Mi smo ona ista djeca iz komšiluka“.

Članovi Omladinske organizacije „Jezerine“ ispunili su obećanje i organizovali nezaboravnu žurku koja je trajala do ranih jutarnjih časova.

„Upućujemo zahvalnost posjetiocima koji su svojim dolaskom ovu noć i nama učinili posebnom. Srećni smo što je sve prošlo kako smo planirali, u najljepšoj atmosveri i divnom druženju.“, ističu organizatori.

Angažovani konobari na „Čečenija festu“ radili su volonterski u cilju da im ostane što više sredstava koja će uložiti u završetak radova na izgradnji ljetnjikovca.

Omladinska organizacija Jezerine se priključila i prikupljanju novčanih sredstava za liječenje Slađane Grahovac iz Ljubinja i dio prihoda od „Čečenija festa“ će biti namjenjen za tu svrhu.

Posjetiocima koji u naselje Jezerine nisi dolazili od prošlog Festivala pažnju su privukli i novoizgrađeno dječije igralište, kao i prateći objekti.

I za kraj izvještaja možemo samo zaključiti da ovaj Fest ima i jednu manu, na novo druženje u predivnom ambijentu moramo čekati punih 365 dana.



Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: