Gatačke plesačice sutra na državnom prvenstvu! | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Gatačke plesačice sutra na državnom prvenstvu!

Datum:21.03.2015.

Plesni Klub “We dance” iz Gacka sutra učestvuje na Petom Cheerleading i Cheerdance prevenstvu, koje se održava u Širokom brijegu.

emilija-00 Na put se sprema 60 takmičarki iz Gacka koje će biti podijeljene u 4 starosne kategorije. Gačanke će se predstaviti sa 11 koreografija, a u konkurenciji mis mini navijačica kao predstavnik plesnog kluba “We dance” izabrana je Anđela Kovačević. Aktuelni nosilac ove laskave titule je Jovana Antunović, članica “We dance”.

Na prvenstvu učestvuje oko 600 sportista iz Bosne i Hercegovine.

Cheerleading prvenstvo iz godine u godinu je sve brojnije o čemu govori činjenica da je do sada na prvenstvu učestvovalo između 60-70 koreografija, a ove godine čak rekordnih 118.

emilija-05- Dobro smo se spremale za ovo takmičenje i očekujemo da ćemo napraviti dobar rezultat. Ipak, ovde godine, konkurencija je izuzetno jaka i za bilo kakav uspjeh moramo da damo najbolje od sebe - poručuju Maja Kosović i Emilija Stojanović vođe ovog plesnog kluba za portal Slobodna Hercegovina.

Cheerleading je službeno priznat kao sport 31.05.2013. godine te traju pregovori oko ulaska na Olimpijske igre.


Izvor: Slobodna Hercegovina

tekst: Trifko Ćorović


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: