"LETS DENS" blistao na državnom prvenstvu | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

"LETS DENS" blistao na državnom prvenstvu

Datum:23.03.2015.

Plesni klub „Lets dens“ iz Nevesinja osvojio je  21 medalju na Petom navijačko – akrobatskom i plesnom prvenstvu BiH koje je juče održano u Širokom Brijegu. U konkurenciji oko 500 učesnika iz sedam plesnih klubova nevesinjske plesačice i plesači  osvojili su 12 zlatnih, sedam srebrnih i dvije bronzane medalje.

Sa ovim rezultatima „Lets dens“ je izborio nastup na Evropskom prvenstvu koje će se  održati u Sloveniji.

Titula sveukupnih pobjednika Petog navijačko-akrobatskog i plesnog prvenstva BiH  kao i ranijih godina pripala je Plesnom klubu „Široki“. Nevesinjski klub je sa jednim odličjem manje zauzeo drugo mjesto u ukupnom plasmanu.

Trener u „Lets densu“ Saša Brenjo kaže da ponosna na svoje plesačice  i plesače koji su bile odlični u svim plesnim stilovima i uzrasnim kategorijama.

 – Izveli smo 27 koreografija od kojih je 21 nagrađena odličjem – istakla je Brenjo. Ona je izrazila nadu da će obezbijediti sredstva za odlazak na Evropsko prvenstvo u Sloveniji  i tako još jednom u najljepšem svjetlu reprezentovati Nevesinje na značajnom takmičenju.

 

Izvor: Radio Nevesinje


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: