Energični i posebni: PK „We dance“ sa tri zlata i tri srebrne medalje | Herceg Televizija Trebinje

Magazin - Zabava

Energični i posebni: PK „We dance“ sa tri zlata i tri srebrne medalje

Datum:23.03.2015.
Na Petom  navijačko – akrobatskom i plesnom prvenstvu BiH održanom juče u Širokom Brijegu, PK „We dance“ Gacko osvojio je tri zlatne i tri srebrne medalje u Hip Hop kategorijama.Na Petom  navijačko – akrobatskom i plesnom prvenstvu BiH održanom juče u Širokom Brijegu, PK „We dance“ Gacko osvojio je tri zlatne i tri srebrne medalje u Hip Hop kategorijplesni klub 1ama. Sa svojom velikom armijom plesača od preko 50 članova, uspjeli su da se na autentičan i kreativan način predstave svojim plesnim koracima ali i energijom koja je njihov zaštitni znak.

„Mi smo prezadovoljni našim nastupima, a posebno nam je drago što u našim seniorskim redovima imamo pojačanje, jednog momka koji je pravi hip hop mag“, rekla je jedna od koreografkinja Maja Kosović.

„Prije svega zeljela bih javno da se zahvalim mojoj koleginici Maji Kosović i svim članovima našeg kluba koji su mi juče priredili najljepši rođendanski poklon do sad i naravno domaćinu Hrvatskom plesnom klubu “Široki“ koji mi je takođe uljepšao rođendanski dan“, rekla je koreografkinja, Emilija Stojanović. „Ostvarili smo plasman na Evropsko prvenstvo koje se ove godine održava u Sloveniji krajem juna mjeseca, prvenstvo zatvorenog tipa, kao i u Njemačkoj, krajem novembra mjeseca koje je otvorenog tipa“, dodala je ona.

Titula sveukupnih pobjednika Petog navijačko-akrobatskog i plesnog prvenstva BiH  kao i ranijih godina pripala je Plesnom klubu „Široki“ koji je ujedno bio domaćin ovog prvenstva.


Izvor: www.gacko-rs.info


Kategorija: Zabava

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: